BEACH

A MAGIC SUMMER
FOR YOUR HAIR

NOVO

BEACH SUMMER MAGIC OIL!

Dragocjeno kozmetičko ulje za njegovanu i blistavu kosu koje uz samo nekoliko kapi raščešljava, ukroćuje i pruža iznimnu mekoću.Samo jednim dodirom, njegova višenamjenska formula čini svaki izgled savršenim i osigurava nevjerojatnu ljepotu za sve tipove kose, omogućujući vam da uživate u čarima ljeta bez brige na svijetu!


LJETNA RUTINA

SAVRŠENI SAVEZNIK NA PUTOVANJU!

Beach Shampoo

Šampon za njegu kose i tijela tijekom izlaganja suncu, formuliran je za detoksikaciju i hidrataciju kože i kose. Zahvaljujući aktivnim sastojcima, štiti od soli, sunca, vjetra i klora, te od UV zračenja. Dermatološki testirano.

Beach Mask

Maska za trenutni oporavak kose, koja u samo 1 minuti daje nutritivne vrijednosti, mekoću i hidrataciju kosi osjetljivoj na negativne utjecaje sunca, soli, vjetra i klora. Očekivani rezultati: elastičnija i mekanija, kosa, hrani kosu bez otežavanja i poboljšava češljanje.

Beach Milk

Mlijeko za sunčanje za kosu koje trenutno pruža koncentrirani poticaj vitalnosti i dobrobiti struktura izloženi intenzivnom izlaganju suncu. Formula obogaćena crvenim algama, vitaminom E, kokosovom vodom i fermentirani ekstrakt opuncije.

Beach Oil

Dragocjeno kozmetičko ulje za njegovanu i blistavu kosu koje uz samo nekoliko kapi raščešljava, ukroćuje i pruža iznimnu mekoću. Samo jednim dodirom, njegova višenamjenska formula čini svaki izgled savršenim i osigurava nevjerojatnu ljepotu za sve tipove kose.