FREEDOM JE NOVA LINIJA ZA SVAKODNEVNU NJEGU TIJELA I KOSE

Svestrana i cjelovita linija, koju odlikuju FORMULE S VIŠE DJELOVANJA idealne za često pranje. Osim toga, ovaj tretman, zahvaljujući proizvodima za kosu i tijelo, nudi pametna rješenja za rutinu kućne ljepote i vanjski beauty wellness.

BEZ SLES, SLS I SILIKONA

kako bi se zajamčilo lakše i delikatnije djelovanje.

NEUTRALIZIRA MIRISE

DA LI STE ZNALI…

Plava svjetlost je oblik elektromagnetskog zračenja vidljivog spektra koji je između 380 i 500 nm, a posebno je štetna između 390 i 455 nm, štoviše, smatra se "visokoenergetskim", sastoji se od zraka kratke valne duljine i većeg intenziteta. Izlaganje ovoj vrsti svjetla, koje je prirodno prisutno i na dnevnom svjetlu, ima blagotvorne učinke na naše tijelo ako je umjereno, no pretjerano izlaganje može uzrokovati povećanje oksidativnog stresa, slabljenje kožne barijere i veću proizvodnju slobodnih radikala. Ovo plavo svjetlo uglavnom emitiraju LED zasloni poput pametnih telefona, računala i TV-a, a s obzirom na činjenicu da su svi svakodnevno izloženi ovim uređajima, važno je koristiti posebne proizvode koji štite strukture iz dana u dan.

MIRIS WELLNESSA

Miris linije odlikuje se osebujnim citrusnim i drvenastim notama koje, isprepletene s aromom lavande i geranija, ulijevaju ugodan osjećaj harmonije i ravnoteže, idealne za one koji vole brinuti o sebi. Miris koji, namjerno, nema muške ili ženske konotacije, već slavi dobrobit zahvaljujući svom profinjenom i intenzivnom dodiru, za osjetilno putovanje tijela i uma.

BOJA ZA SVAKOGA

Boja linije sinonim je za ikonsku tkaninu talijanskog podrijetla koja je dala bezvremenski unisex stil: plave traperice! Traper je zapravo «rođen» u Republici Genovi kao radna tkanina, a zatim je svoj maksimalni izražaj pronašao u Sjedinjenim Državama postavši odjevni predmet koji morate imati, uvijek u trendu i iznimno svestran. Ali ne samo to! Ova tkanina, osim što je ležerna, ali istovremeno i elegantna, ima veliku društvenu vrijednost jer je namijenjena da je nose svi, nadilazeći sve društvene, dobne i spolne barijere: pravi hvalospjev slobodi koji najbolje predstavlja dušu FREEDOM linije!