COLORLIFE

ZAŠTITNA I ILUMINIRAJUĆA LINIJA ZA OBOJENU KOSU

Nezamjenjivi tretman koji se može pohvaliti živopisnom postojanom bojom, zaštićenom i obranjenom od fenomena blijeđenja boje uzrokovanog djelovanjem UV zraka. Formulu se odlikuje inovativnom tehnologijom, osiguravajući trajne kozmetičke rezultate i neusporedivu blistavost boje.

Miris i tradicija izvrsnosti

Jedinstveni Cotril mirisi su od izuzetnih sastojaka napravili svoj potpis. Colorlife se ističe svojim voćnim notama maline i naranče koje se isprepliću sa slatkim i cvjetnim notama karamele i gardenije.

TOPLINSKA ZAŠTITA, DUGOTRAJAN SJAJ I ZAŠTITA BOJE I PREVENCIJA DEHIDRATACIJE

Formula najnovije generacije i inovativna tehnologija

Najnovija generacija Colorlife formula sadrži ETERNITY COLOR™, revolucionarnu mješavinu razvijenu u suradnji s laboratorijem Biohense koja, u sinergiji s ekstraktom medvjetke, pomaže u sprječavanju neželjenog efekta blijeđenja boje, produžujući svjetlinu boje zahvaljujući zaštitnom filmu koji nježno obavija kosa.

Formula je obogaćena ULJEM IZVAĐENIM IZ CHIA SJEMENKI koje sprječava blijeđenje boje i štiti sjaj nakon tehničkih usluga te KUKUI ULJEM koje se može pohvaliti regenerirajućim i rekonstruktivnim svojstvima, osim i umirujućeg, ima i popravljajuće djelovanje.

POSEBAN ZAŠTITNI POLIMER unutar Colorlife Leave-in formule, jamči iznimnu zaštitu od oštećenja uzrokovanih toplinom uređaja za oblikovanje koji rade na visokim temperaturama.

NOVOSTI

Linija COLORLIFE predstavlja dva važna nova proizvoda za salonsku uslugu i održavanje kod kuće. Dva proizvoda s inovativnom tehnologijom koji u svojim formulama sadrže nezamjenjive aktivne sastojke za izvrsnu boju kose.

KORAK PO KORAK

RITUAL

COLORLIFE USLUGA

Operite kosu s Colorlife Shampoo. Ponovite ako je potrebno.

Na vlažnu kosu nanesite Colorlife masku na bazu, duljine i vrhove. Masirajte kako bi pospiješili apsorciju proizvoda. Ostavite da djeluje 5-10min.

Na ručnikom prosušenu kosu nanesite Colorlife Leave-in na dužine i vrhove. Ne ispirite.

Nastavite sa željenim sušenjem koristeći proizvode za oblikovanje na temelju željenog učinka i, kako biste poboljšali konačni rezultat, posprejajte Colorlife Gleaming Potion na suhu kosu, na dužine i vrhove.

ODRŽIVO PAKIRANJE

Cotril bočice šampona i maski izrađene su od I’m green™ bio-baziranog Braskema, plastike dobivene iz šećerne trske. Leave-in i Gleaming Potion boce izrađene su od 100% reciklirane PET plastike. Etikete na I’m green bocama izrađene su od 100% recikliranog PP-a.