PRIČA O NAMA

Godine 2021. Cotril je proslavio 50 godina povijesti i to je priča o tvrtki 100% Made in Italy, duboko povezanoj s Milanom, gradom glamura, mode i luksuza.

Jedinstveno i ekskluzivno luksuzno pozicioniranje učinilo je Cotril svjetskom markom u sektoru njege kose, međunarodnom referentnom točkom za svijet bojanja, stiliziranja i tretmana.

Strast, kreativnost, luksuz i inovativnost

Cotril je glamurozan.
Cotril je strast.
Cotril je stil.
Cotril je boja.
Cotril je sofisticiranost.

Cotrilov imidž je prepoznatljiv i sofisticiran, detaljno proučen. Dolazi do izražaja na crvenim tepisima i modnim pistama Venecijanskog filmskog festivala, Filmskog festivala u Cannesu, Sanremo festivala i najpoznatijih svjetskih tjedana mode, gdje Cotril brine o izgledu svjetski poznatih zvijezda.

ODRŽIVO PAKIRANJE

Šuma Cotril nastala je iz suradnje s tvrtkom Treedom: tisuću šumskih i voćnih stabala sposobnih ne samo za apsorbiranje CO2, već i za očuvanje bioraznolikosti okoliša i jamčenje izvora prihoda lokalnim zajednicama.

Cotril bočice šampona i maski izrađene su od I’m green™ bio-baziranog Braskema, plastike dobivene iz šećerne trske. Leave-in i Gleaming Potion boce izrađene su od 100% reciklirane PET plastike. Etikete na I’m green bocama izrađene su od 100% recikliranog PP-a.