GLOW CREAM

TON-NA-TON

Ova kremasta boja s efektom ton-na-ton pojačava prirodnu boju intenzivnim novim pramenovima i savršena je za prekrivanje prvih sijedih vlasi, do najviše 40%. Jamči izvrsnu ujednačenost, daje sjaj i mekoću, za blistav i prirodan rezultat boje. 42 nijanse se mogu miješati i koristiti u kombinaciji s Glow Gel bojom za kosu i drugim Cotril bojama.

100 ML
OMJER 1:2

Glavni sastojci

TAJNA ZA MAKSIMALNI SJAJ

Sjaj, zahvaljujući svojim inovativnim formulama obogaćenim dragocjenim funkcionalnim sastojcima, poštuje prirodu kose i osigurava izvanredan sjaj.

VITAMIN E + B6

VITAMIN E: ima izvrsna svojstva koja pomažu kosi dati snagu izaštitu od slobodnih radikala.VITAMIN B6: svojim njegujućim i hidratantnim svojstvima, kosi daje zaštitu kroz duže vrijeme nakon bojenja.

BISERNI PRAH

Daje visoki sjaj i njegu. Pomaže eliminirati kovrčavost zahvaljujući svojim hidratizirajućim svojstvima, ostavljajući kosu sjajnom i elegantnom.

TSUBAKI ULJE

Poznata kao japanska kamelija, ima vrijedna kozmetička svojstva. Hidratizira i daje mekoću, čini kosu jakom i sjajnom.

TUBA 100 ML

BOJA U KREMI

Glow Cream je krema za bojenje, idealna za poboljšanje prirodne boje s intenzivnim refleksijama, te pokrivanje prve sijede kose, do maksimalno 40%.

Dostupno u 37 nijansi s omjerom 1:2. Miješanje s Oxycream 5 i 10 Vol. za deponiranje pigmenata ili s Oxycream 15 Vol. za maksimalnu pokrivenost ili podizanje za pola do 1 tona.


Zahvaljujući Guar Gumu, prirodnom sastojku s njegujućim i hidratantnim svojstvima, štiti kosu od kemijskih tretmana.

Glow Cream jamči izvrsnu ujednačenost, sjaj i mekoću. Proizvod se nanosi na suhu i neopranu kosu.

Kod prve aplikacije vrijeme djelovanja je 25 minuta, dok kod sljedeće aplikacije vrijeme djelovanja je 20 minuta, nakon toga aplicirajte po dužini do vrhova i ostavite da djeluje 5 minuta. Na kraju procesa, emulgirajte boju i dobro isperite kosu dok nije boja u potpunosti uklonjena.

Za postizanje najboljih rezultata aplicirajte deponiranjem boje, a ne razmazivanjem.

USLUGE GLOW CREAM

GLOW CREAM omogućuje stvaranje ujednačenih, sjajnih i prirodnih boja, za dugotrajne rezultate i intenzivne refleksije.

Idealno za prekrivanje do 40% sijede kose.

Naglašava prirodni refleks kose i pojačava boju.

Glow System: Glow Cream se može koristiti u kombinaciji s Glow Gel-om ili drugim Cotril bojama, za dobivanje izvanrednih personaliziranih rezultata.

S Glow Cream može se tonirati nakon usluge dekoloracije.

Razvijeno za neutralizaciju neželjenih pigmenata, te za izjednačavanje dekoloriranih dužina i vrhova.