Intro

Osjetite valove, poslušajte njihovu energiju i prepustite se. Val pruža disciplinu, baš kao što energija sanjara surfera diktira inspiraciju za novu kolekciju SS22 Cotril. Nova ideja ljepote "jahanje na valu" odaje žudnju za slobodom koja je prožeta kroz sve protagoniste ove zbirke.

Surfanje je sloboda. To je putovanje s odredištem u Kaliforniju. To nas tjera da sanjamo u trenutku u kojem je teško prijeći granice. Neka nas očaraju tople boje, zalasci sunca i vjetar koji miče kosu. Vratimo se sanjanju zahvaljujući novoj Cotril kolekciji SS22.

Peak Break Section

Trenutak kada val najviše oslobađa svoju energiju. Ovaj izgled je simbol energičnosti i snage. Savršeno za ženu punu odlučnosti. Bakrena/pepeljasta boja je ta potvrda.

Surfing Dream

Pravi kalifornijski surferski izgled koji se kreće u ritmu vjetra. Bež tonovi se miješaju s ljubičastim tonovima koji daju ultra-hladnu sliku.

Twisted Shaper

Izgled inspiriran "pokretajućim" valom. Twist je savršen za mlada lica, daje karakter i osobnost. Zlatno/prirodni ljubičasti tonovi čine kožu sjajnijom.

Medium Short Board

Snažan izgled s ukrašenim i istovremeno svjetlim svojstvima. Boja sjaji na suncu miješajući se sa smeđim i pepeljastim notama.