NJEGA O KOSI I NJENOJ BOJI JE UVIJEK OD NAJVAŽNIJIH MISIJA ZA COTRIL

Iz tog razloga, tijekom godina, kreirane su inovativne boje i tretmani, uvijek prateći najnovije trendove kako bi kvalitetom i učinkom odgovorili na različite potrebe. Nakon linija posvećene održavanju kozmetičke boje Colorlife i one za specifičnu njegu plave Icy Blond, dekolorirane i sijede kose, sada se asortiman tretmana proširuje, obraćajući se i smeđoj kosi. Čak i oni, zapravo, uz redovita čišćenja, usluge bojenja ili dekoloriranja, svakodnevno oblikovanje i zagađivače, imaju tendenciju izblijedjeti otkrivajući ostatke pigmenata koji uzrokuju neželjene tople narančaste bakrene odsjaje.

Prirodne Brinete

Proizvodi su idealni za njegu smeđe kose čak i ako su prirodne, podvrgnute vanjskim agensima, čestim čišćenjima i svakodnevnom oblikovanju. Plavi pigment u maloj količini savršen je za kontrolu i kontrast narančastih refleksija održavajući prirodan izgled boje.

Ledena Elegancija

Cool Brunette brine o smeđoj kosi zahvaljujući inovativnim formulama, ostvarenim sa specifičnim plavim pigmentom, koji omogućuje neutralizaciju toplih tonova narančastom/bakrenom bojom, kako na prirodnoj tako i na obojenoj kosi, jamčeći iznimno svijetao i hladan rezultat. Unutar kromatskog kruga, zapravo, plava je komplementarna narančastoj, poništavajući je. Na taj način proizvodi na kosu postavljaju specifičan pigment koji suprotstavlja toplim odsjajima, dajući hladnu i sjajnu boju te čuvajući živahan i višedimenzionalan izgled smeđe kose.

Bojane Brinete

Maloprodajni proizvodi idealni su za korištenje kod kuće nakon usluge u salonu kako bi se produžili dobiveni rezultati i dulje zadržali hladni i svijetli tonovi smeđe boje. Sustav progresivnog polaganja plavog pigmenta pomaže u suzbijanju narančastih/bakrenih tonova do sljedeće usluge bojanja.

Aktivni sastojci

Specifične aktivnosti sadržane u formuli omogućuju jačanje kose održavajući je zdravom i sjajnom. Kosa je zaštićena, a boja sjajna, za hladan i svijetao, dugotrajan učinak.

Ulje cvijeta maka

Zahvaljujući svom omekšivaču i
umirujućim svojstvima, pomaže u
hidrataciji kose i vlasišta,
dajući sjaj.

Ekstrakt Grejpa

S antioksidativnim i hidratantnim svojstvima, čini strukture vidno nahranjene i mekše.

Ekstrakt Datulja

S hranjivim i svojstvima kondicioniranja, čini strukture mekim i svilenkastima. Štiti kosu od djelovanje slobodnih radikala.

Provitamin B5 i Vitamin E

Imaju omekšavajuća, hidratantna svojstva, pomažu u borbi protiv suhoće kose i vlasišta. Djeluju antioksidativno, hrane i jačaju otpornost na mehanička djelovanja.

KAKO KORISTITI

Visina tona 5 Light Brown + Refleksija Orange/Yellow

Cilj: HLADNO

Operite kosu s Cool Brunette Shampoo. Isperite.

Na vlažnu kosu nanesite Cool Brunette masku na bazu, duljine i vrhove. Masirajte kako bi pospiješili apsorciju proizvoda. Ostavite da djeluje 5 min. Isperite.

Cilj: PRIRODNO

Operite kosu s Cool Brunette Shampoo. Isperite.

Na vlažnu kosu nanesite Cool Brunette masku na bazu, duljine i vrhove. Masirajte kako bi pospiješili apsorciju proizvoda. Ostavite da djeluje 3 min. Isperite.

Visina tona 6 Dark Blonde + Refleksija Orange

Cilj: HLADNO

Operite kosu s Cool Brunette Shampoo. Ostavite da djeluje 2 min. Isperite.

Na vlažnu kosu nanesite Cool Brunette masku na bazu, duljine i vrhove. Masirajte kako bi pospiješili apsorciju proizvoda. Ostavite da djeluje 3-5 min. Isperite.

Cilj: PRIRODNO

Operite kosu s Cool Brunette Shampoo. Isperite.

Na vlažnu kosu nanesite Cool Brunette masku na bazu, duljine i vrhove. Masirajte kako bi pospiješili apsorciju proizvoda. Ostavite da djeluje 3-5 min. Isperite.

NJEGA KOD KUĆE

Cilj je održavanje boje svijetlom, hladnom ili prirodnom, uklanjanjanjem toplih tonova

Operite kosu s Cool Brunette Shampoo. 1-2 puta tjedno. Isperite.

Na vlažnu kosu nanesite Cool Brunette masku na bazu, duljine i vrhove. Masirajte kako bi pospiješili apsorciju proizvoda. Ostavite da djeluje 5 min za bazu 5 odnosno do 3 min za bazu 6. Isperite.

ODRŽIVO PAKIRANJE

Cotril bočice šampona i maski izrađene su od I’m green™ bio-baziranog Braskema, plastike dobivene iz šećerne trske. Etikete na I’m green bocama izrađene su od 100% recikliranog PP-a.