BESPOKE CREATIVITY

Bespoke Creativity je stvorena kako bi odgovorila na konkretne potrebe profesionalaca i klijenata te pružila sve više personaliziranih usluga.

Svaka osoba je jedinstvena, počevši od svojih fizičkih karakteristika poput boje kose, očiju i tena, do osobnosti, stila odijevanja, nošenja odjeće, nakita, šminke i parfema.

Izgledi za nadolazeće proljeće/ljeto 2024. inspirirani su idejom jedinstvenosti, iznimno prilagodljivi i krojeni po mjeri svake jedinstvene osobnosti.

Bespoke Creativity hands-on seminar

Zamislite sebe u srcu kreativnosti, okruženi bojama proljeća i mirisima ljeta. Dobrodošli na Bespoke Creativity Seminar!

Ovaj ekskluzivni seminar je prilika da zaronite u svijet personalizirane ljepote i stvaranja. Baziran na inspirativnoj kolekciji proljeće/ljeto Bespoke Creativity, ovo iskustvo je dizajnirano da odgovori na vaše specifične potrebe kao profesionalca u industriji ljepote.

Što možete očekivati? Očekujte da će vaše vještine šišanja i stiliziranja kose procvjetati kao nikada prije. Kroz rad na lutkama, imat ćete priliku eksperimentirati s najnovijim trendovima i tehnikama, prilagođenim svakoj jedinstvenoj osobnosti. Naši stručni predavači će vas voditi kroz proces stvaranja individualnih lookova, savjetovati vas o pravilima boja i stilova te vam pomoći da iskoristite svu kreativnost koja pulsira u vama.

Sada je pravo vrijeme da rezervirate svoje mjesto jer su broj mjesta ograničen! Ne propustite priliku biti dio glamuroznog iskustva Bespoke Creativity Seminara. Ostvarite rezervaciju i budite spremni osvojiti svijet ljepote svojom jedinstvenom kreativnošću. Vidimo se tamo!

Ovaj hands-on seminar u maloj grupi je jedinstvena prilika za sve strastvene profesionalce u industriji ljepote da otkriju dublje slojeve svoje kreativnosti dok stvaraju i oblikuju 2 lutke, koje nakon seminara postaju vaše vlasništvo.

Očekujte intenzivnu praksu, personalizirane savjete i priliku da u potpunosti iskoristite svoju kreativnost. Svaka lutka postaje platno na kojem ćete izraziti svoju jedinstvenu viziju i tehničku vještinu. Na kraju seminara, ove lutke postaju vaša inspiracija, vaša referenca i vaše vlasništvo - spremne da vas prate u vašem putovanju prema uspjehu.

Naknadno će te primiti popis.

SP AKADEMIJA, Zavrtnica 17, Zagreb.

Maps

Sa početkom u 08:30. Predviđeno je da završi oko 18:00. U sklopu seminara će te imati ručak, grickalice, kavu, sokove i vodu.

Moguće je platiti: gotovinom, kartično na rate ili transakcijski. Cijena seminara po osobi iznosi: 350€ 7̶0̶0̶€̶. Za više osoba iz istog salona je osiguran popust od 10%.

*Ukoliko želite doći jedan dan ranije, imamo ponudu noćenja sa doručkom blizu akademije 70€/osoba. Potrebno je što prije javiti radi rezervacije.

COLLECTION BOOK

STEP-BY-STEP

Ali to nije sve! Kao dodatak vašem iskustvu na Bespoke Creativity Seminaru, svaki polaznik će dobiti ekskluzivni Step-by-Step book koji detaljno opisuje tehnike i inspiraciju iza Bespoke Creativity kolekcije. Ovaj dragocjeni resurs će vam služiti kao vodič i inspiracija dok nastavljate svoje putovanje u svijetu ljepote.

No, tu se avantura ne završava. Nakon seminara, imat ćete priliku da nastavite s vježbanjem i eksperimentiranjem s novostečenim znanjem i vještinama. Naša vrata ostaju otvorena za vas kao polaznike Bespoke Creativity Seminara, pružajući vam mogućnost da slobodno trenirate i eksperimentirate, stvarajući dodatne look-ove inspirirane kolekcijom.

Rezervacija