Cotril Elements

Pridružite nam se na uzbudljivom i informativnom danu na COTRIL Elements, gdje će te istražiti svijet profesionalne koloristike, njege kose i oblikovanja. Ovaj događaj osmišljen je kako bi pružio sveobuhvatno razumijevanje raznolikog asortimana proizvoda COTRIL, koji uključuje boje za kosu, tehničke proizvode, proizvode za njegu kose i proizvode za oblikovanje.

LOKACIJA

DOUBLE TREE BY HILTON ZAGREB

PROGRAM

17.10.2024.

ČETVRTAK
16:00 - 20:00 sati

Saznajte o bogatoj povijesti brenda, posvećenosti kvaliteti i njegovom mjestu u profesionalnoj industriji njege kose.

Zaronite u široki spektar boja za kosu COTRIL-a. istražite najnovije trendove, tehnike i metode primjene za postizanje iznimnih i dugotrajnih rezultata.

Steknite uvid u napredne tehničke proizvode koje nudi COTRIL. Shvatite njihovu ulogu u postizanju preciznosti i savršenstva u oblikovanju kose, od predtretmana do naknadne njege.

Otkrijte tajne održavanja zdrave i lijepe kose s COTRIL-ovim specijaliziranim proizvodima za njegu kose. Istražite znanost o njegi, hidrataciji i obnovi prilagođenu različitim tipovima kose.

Otkrijte potencijal COTRIL-ovih proizvoda za oblikovanje kako biste stvorili jedinstvene i moderno oblikovane frizure. Od teksture do fiksacije, naučite kako koristiti ove proizvode na učinkovit način za raznovrsne i profesionalne izglede.

Svjedočite live demonstracijama kojima prikazujemo primjenu i tehnike povezane s proizvodima COTRIL-a. Stjecanje praktičnog iskustva i dragocjenih savjeta za unapređenje vaše vještine.

Povežite se s kolegama profesionalcima, vlasnicima salona i zaljubljenicima. Podijelite iskustva, razmijenite ideje i izgradite mrežu unutar zajednice zaljubljenika u COTRIL.

Radi se o potencijalu da poboljšate svoje profesionalno putovanje vrhunskim proizvodima. Ne propustite priliku sudjelovati u ovoj uzbudljivoj avanturi i boriti se za priliku osvojiti glavnu nagradu koja bi mogla redefinirati vaš pristup kosi – Cotril Elements Salon Kit! Neka sreća bude na vašoj strani!

Certifikat Cotril Elements nije samo komad papira; to je potvrda stečenog znanja i strasti za upoznavanje novih trendova. Sa sobom će nositi i prestiž članstva u obitelji Cotril – mreži profesionalaca posvećenih pomicanju granica kreativnosti i inovacija u industriji ljepote.

Moguće je platiti: gotovinom, kartično na rate ili transakcijski. Cijena seminara po osobi iznosi: 40€. Za 2 osobe ukupna cijena je 70€.

Rezervacija