COTRIL x COSMOPROF

Kao istinskog ljubitelja ljepote ekskluzivno vas pozivamo na vikend koji će obilježiti COSMOPROF 2024 - najprestižniji sajam ljepote na svijetu, posvećen najluksuznijim aspektima industrije ljepote.

Zavirite u svijet glamura na blistavom COTRIL štandu, gdje vas očekuju najnovije inovacije i vrhunski proizvodi koji će vaše iskustvo ljepote podići na potpuno novu razinu.

RICCONE

PETER PAN

Nakon fascinantnog dana na sajmu, pridružite nam se na ekskluzivnoj večeri u čarobnom clubu PETER PAN, u Riccioneu, biseru Jadranske obale poznatom po svojoj nevjerojatnoj noćnoj sceni i beskrajnim plažama. Šetnja avenijom butika u Viale Ceccarini, pružit će vam osjećaj apsolutne elegancije.

Doživite vrhunac luksuza na našem događaju, gdje ćete se okružiti vrhunskom hranom, ekskluzivnim druženjem i nezaboravnim trenucima u predivnom okruženju. Ovo je prilika da se povežete s ljubiteljima industrije ljepote i stvorite trajna sjećanja koja će vas pratiti u budućnost.

RICCONE

Tema ovogodišnjeg partyja bit će LEGENDARNE '90-e...

Svijet reflektora, slika i melodija koji će nas odvesti ravno u ta čarobna vremena, za nezaboravnu noć! Ne propustite ovo nevjerojatno iskustvo!

Ne propustite priliku biti dio ovog izuzetnog iskustva. Rezervirajte svoje mjesto već danas i priključite se COTRIL avanturi!

PROGRAM PUTOVANJA

23. - 25.03.2024
*limitiran broj mjesta

Okupljanje grupe na Zavrtnici 17, Zagreb 30 min prije polaska.

U subotu krećemo u 12:00 sati sa adrese Salon Premium, Zavrtnica 17, Zagreb.

Prijevoz: Putnički kombi

Očekivani dolazak u Riccone oko 18:00 sati. Prijava u hotelima. Slobodna večer.

Ujutro nakon doručka 24.03.2024. odlazak na Cosmoprof sajam. Povratak sa sajma u Riccone u 15:00 sati.

Odlazak u club Peter Pan u 19:40 sati. Povratak u hotele u 02:00 sata ili po dogovoru.

U ponedjeljak odjava u hotelu do 10:00 sati. Povratak u Zagreb oko 16:00 sati na lokaciju polaska i kraj putovanja.

  • Prijevoz putničkim kombijem
  • Hotel**** 2 noćenja sa doručkom
  • Ulaznica na Cosmoprof sajam
  • Peter Pan dinner + party
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se ugovoriti kod nas) - putničko osiguranje
  • Individualni troškovi za vrijeme putovanja

Rezervacija

Izjava o ograničenju odgovornosti

(1) Dijeljenje soba: Ovim putem želimo vas obavijestiti da je u sklopu organizacije našeg putovanja moguće da će sudionici dijeliti hotelske sobe zbog velike potražnje smještaja u periodu u kojem se održava sajam. (2) Za sudionike koji ipak ne žele dijeliti sobu, uz dodatnu nadoplatu rado ćemo potražiti smještaj koji njima odgovara, ali ne garantiramo dostupnost smještaja u hotelu uz ostatak putnika. (3) Sudionici se obvezuju poštivati privatnost drugih sudionika i suzdržati se od bilo kakvih nepoželjnih postupaka koji bi mogli ugroziti privatnost ili udobnost drugih. (4) Odricanje od odgovornosti organizatora hotela: Organizator putovanja ne snosi odgovornost za usluge pružene od strane hotela ili drugih pružatelja usluga smještaja. Eventualne pritužbe ili zahtjevi trebaju se uputiti izravno pružatelju usluga. Kao organizator zadržavamo pravo promjene plana putovanja. Za sva pitanja kontaktairajte nas na email ili nazovite 072-101-101.