25.11.2023. (SUBOTA)

SCALP CARE LOOK & LEARN SEMINAR

Seminar o njezi vlasišta i predstavljanju nove linije proizvoda branda Cotril

Suvremeni salon nije potpun bez pažnje posvećene zdravlju kose i vlasišta. Problemi s vlasištem sve su češća pojava, a frizeri su sve više okrenuti pružanju usluga njege kose i vlasišta. Nova linija proizvoda iz Cotrila posebno je formulirana kako bi riješila te probleme i pružila klijentima nevjerojatan doživljaj njege kose.

KOMPLEKS PRIRODNOG PORIJEKLA

Inovativni fito-kompleks ukorijenjen u funkcionalnoj prirodnoj sinergiji koja je rezultat zajedničkog uzgoja dviju klica: KLICA LUCERNE (MEDICAGO SATIVA L.), koje sadrže fitonutrijente s izvrsnim antioksidativnim svojstvima, i KLICA LANA (LINUM USITATISSIMUM L.), koje su bogate u vitaminima, mineralima i antioksidativnim tvarima.

Konkretno, ovaj fito-kompleks sadržan u matičnim stanicama izdanaka bogat je izoflavonima, posebno formononetinom i apigeninom, koji potiču proliferaciju i vitalnost stanica. Stoga ima značajnu sposobnost moduliranja proliferativne aktivnosti i induciranja anagene faze, kao i protuupalnog djelovanja.

REZERVACIJE

25.11.23 (SUB)

16:00-18:00

SP AKADEMIJA - ZAGREB

26.11.2023. (NEDJELJA)

START DUST LOOK & LEARN SEMINAR

Zaronite s nama u svijet glamura Cotril

Kroz prezentaciju na četiri modela, upoznat ćemo vas s svijetom luksuznih jesenskih boja koje zrače sjajem, živopisnim refleksijama i holivudskim glamurom.

Novi proizvod iz Cotrila - linija "Star Dust" - donosi revolucionarne nijanse koje će oduševiti vaše klijente. Ovaj seminar je prilika da osobno doživite čaroliju ovih boja i saznate kako ih možete implementirati u svoje frizerske usluge.

Budite među prvima koji će otkriti tajne ove jedinstvene kolekcije! Naši stručnjaci pod vodstvom Mije Spiegel će vam pružiti uvid u tehnike bojanja, savjete o kombiniranju nijansi te praktične smjernice za postizanje savršenih rezultata.

MIA SPIEGEL

Nestrpljivo iščekujem trenutak kada ćemo se susresti na edukaciji i zajedno raditi na usavršavanju vaših frizerskih vještina.

REZERVACIJE

26.11.23 (NED)

10:00-14:00
45€ / po osobi

U cijenu je uključen paket boja Glow One iz kolekcije "Star Dust"

SP AKADEMIJA - ZAGREB