THE UNIQUE COLOR

GLOW ONE

U globalnom scenariju koji se neprestano mijenja, svjedočili smo dubokoj evoluciji kozmetičkog tržišta, neizbježna posljedica drugačijeg pristupa svijetu ljepote te još svjesnijim i pažljivijim klijentima.

Apsolutni protagonist ove evolucije je svijet boja; unutra tog konteksta GLOW ONE, kao potpuno nove Cotril boje za kosu, se potpuno uklapaju u revolucionarni Glow Color sustav koji je stvorio nove usluge i rezultate koji mogu pružiti profesionalcima i njihovim klijentima jedinstveno iskustvo.

Posebna formulacija

URAVNOTEŽENI SADRŽAJ AMONIJAKA

PERFORMANSE

Visoka razina izvedbe i vjernosti od svih boja u rasponu.

formula

ŠTO JE GLOW ONE?

GLOW ONE je trajna boja na hladnoj zelenoj bazi od 106 nijansi od toga 101 s omjerom miješanja 1:1.5 i 5 high light boja s omjerom miješanja 1:2.

10 tonalnih serija može zadovoljiti sve zahtjeve današnjih klijenata.

Tuba 100 ml

FORMULA

Glow One ima molarnu formulu koja pojačava svjetlinu boje, izbjegavajući preopterećenje i pomaže njenom pravilnom razvijanju.

IZ COTRIL LABORATORIES

Revolucionarni Oil Transport System, inovativni molekularni kompleks je neosporan ključni element formule koji se sastoji od dvije molekule koje djeluju u sinergiji jedna s drugom:
(1) prva je bitna za ujednačenu raspodjelu boja po duljinama i vrhovima; (2) druga, za maksimalnu oksidaciju pigmenata kojim se omogućuje dobivanje potpunih i dugotrajnih rezultatata.

NISKA RAZINA AMONIJAKA

Za sve nijanse formula ima koncentraciju amonijaka koji se kreće od minimalno 1.5% do maksimalno 2.5% i maksimalno 5.5% kod high lift serije. Ovo za klijenta i frizera znači veću udobnost tijekom primjene i vremena aplikacije. Manja količina amonijaka također pomaže u smanjenju osjetljivosti.

AKTIVNI SASTOJCI

ULJE IZ CVIJETA MAKA

JEDNA BOJA, PUNO PREDNOSTI


Nijanse

Karta boja koja omogućuje beskonačne nijanse.

Rezultati

Pouzdanost i dosljednost nijansi, rezultat visoke vjernosti.

Tekstura

Mekana, kremasta, ugodna tekstura koja se lako nanosi.

Aplikacija

Izvrsno prianjanje na bazu i strukturu kose.

Pokrivanje

100% pokrivanje sijede kose, čak i s jednom refleksijom.

Njega kose

Revitalizacija vlakana kose.

Izgled

Kosa koja se lako raščešljava. Sjajna, puna i svijetla kosa.

Prednosti

Dugotrajna boja i ugodan voćni miris.

MIRIS

Čak je i miris plus, koji doprinosi stvaranju osjetilnog iskustva. Voćne i citrusne note ispunjavaju zrak stvarajući ugodan osjećaj blagostanja. Gornje note su kruška, jabuka, citrusi i zeleni čaj; Srednje note su ljubičica, geranija, šljiva, cvijet naranče i frezija, te bazna nota sandalovina i mošus.

106 nijansi

10 tonalnih serija

Glow One 100% pokrivaju sijedu kosu, čak i s jednom refleksijom. Revitalizaraju vlakana kose, kosa se lako raščešljava, postaje sjajnija, puna.